Lakipalvelut

lakipalvelu

 

Uuden ajan perintätoimistona haluamme toimia entistä vahvemmin kokonaisvaltaisena kumppanina toimeksiantajillemme. Pitkään palveluvalikoimiimme kuuluneet lakipalvelut ovatkin merkittävä osa tätä kokonaisuutta ja viimeksi alkuvuodesta 2017 laajensimme juridiikan osaamistamme uusilla rekrytoinneilla.
 
Tarjoamme toimeksiantajillemme juridista apua erityisesti riitaisissa saatavissa, sopimusten laadinnassa, rahoitusratkaisuissa, talousrikosasioissa sekä liiketoiminnan muutostilanteissa. Yksittäisten toimeksiantojen hoitamisen lisäksi luomme uutta ja vaalimme jo olemassa olevaa yhteistyötä, tarjoten asiantuntevaa ja innovatiivista lakiasiain hoitoa. Lakipalvelujemme tavoitteena on tukea toimeksiantajiemme liiketoimintaa varmistamalla asioiden sujuvuus kaikilla juridiikkaan liittyvillä osa-alueilla.
 
Kaikki lakipalvelumme ovat sekä yritysten että yksityishenkilöiden käytettävissä. Asiantuntevat lakimiehemme tarjoavat myös juridiikan koulutusta. Koulutuspaketit räätälöimme aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

 

Lakipalvelumme ovat käytössäsi:

  • Riitaisissa saatavissa
  • Sopimusten laadinnassa
  • Rahoitusratkaisuissa
  • Talousrikosasioissa
  • Liiketoiminnan muutostilanteissa

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!


Jenni Vainionpää
Chief Legal & Complier Officer
jenni.vainionpaa@okperinta.fi
050 3601942


“Pitkä yhteistyö on osoittanut, että perintätavalla on suuri vaikutus lopputulokseen.”

Liis Paulus, talouspäällikkö, PM-International Finland Oy

Lue lisää