Hyödynnä monipuolinen verkkopalvelumme toimeksiantajille

okperinta

 

OK Online on verkkopalvelu toimeksiantajillemme, joka mahdollistaa laskujen jättämisen perintään, reaaliaikaisen seurannan sekä mm. luottotietoraporttien ostamisen. Turvallisuussyistä myös kaikki viestintä toimeksiantoihin liittyen tapahtuu OK Onlinen kautta.

OK Online soveltuu erinomaisesti myös yksittäisten laskujen perintään. Palvelun kautta voit jättää saatavia perintään nopeasti ja helposti, vaikka et olisikaan aiemmin ollut toimeksiantajamme.

Millaisia saatavia OK Onlinen kautta voi jättää perintään?

Jotta voit jättää laskun perintään suoraan OK Online -verkkopalvelussamme, tulee toimeksiantajan olla suomalainen yritys tai yksityishenkilö. Muussa tapauksessa otamme sinuun yhteyttä tiedot vastaanotettuamme. Saatavien tulee olla myös riidattomia ja lain mukaan niistä on tullut muistuttaa vähintään kerran ennen perintään siirtämistä.

 

Miksi OK Online?

• Maksuton rekisteröinti
• Toimeksiantojen seuranta
• Raporttien tulostus
• Luottotietokyselyt

Rekisteröidy

OK Online on vaivattomin ratkaisu, jos haluat jättää silloin tällöin yksittäisiä laskuja perintään.

Mikäli sinulle kertyy tasaisesti suuria massoja erääntyneitä saatavia, pyydä tarjous räätälöidystä perintäpalvelustamme.

OK Online on kaikkien toimeksiantajiemme käytettävissä

Mikäli olet jättänyt meille saatavia perintään, mutta et ole koskaan käyttänyt OK Online -verkkopalvelua tai olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, saat tunnukset yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme. Jos sinulla on jo tunnukset OK Onlineen, voit kirjautua sisään normaalisti.

Huom! Jos olet unohtanut salasanasi, yritä kirjautua verkkopalveluun kerran millä tahansa salasanalla, jonka jälkeen saat näkyviin linkin uuden salasanan asettamiseksi.