Palvelumme

Tarjoamalla asiakaslähtöisiä palveluita saatavan koko elinkaaren ajalle voimme nopeuttaa kassavirtaasi, parantaa asiakaskokemustasi sekä vapauttaa tärkeitä resurssejasi omaan ydinliiketoimintaasi. Ja mikä parasta, kaikki hyötyvät kun asiakkaat selviävät veloistaan mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Tutustu tarkemmin palveluihimme tai ota yhteyttä kuullaksesi, miten voimme auttaa juuri sinua päivittämään perintäprosessisi uuteen aikaan!
 

PYYDÄ TARJOUS

Uusi perintätapamme perustuu auttamiseen ja yksilöllisten ratkaisujen etsimiseen. Parhaan perintätuloksen lisäksi tämä parantaa toimeksiantajiemme asiakaskokemusta.

Verkkopalvelumme kautta myös uudet toimeksiantajat voivat helposti jättää saatavia perintään saman tien. Palvelu mahdollistaa myös toimeksiantojen seurannan.

Meille voit myydä suurempia kuluttajasaatavakantoja velan elinkaaren kaikissa vaiheissa joko kertasuorituksella tai jatkuvan kaupan mallilla.

Laadukas ja asiakaslähtöinen muistutuspalvelu säästää resursseja, auttaa asiakkaitasi ja lisää perinnän onnistumista.

Seuraamalla asiakkaan taloudellista asemaa, luotettavuutta ja maksukykyä teet parempia päätöksiä ja vältät luottotappioita.

Juridista apua erityisesti riitaisiin saataviin, sopimusten laadintaan, rahoitusratkaisuihin, talousrikosasioihin sekä liiketoiminnan muutostilanteisiin.