Perintäkirjettä ei tarvitse säikähtää tai hävetä

Me täällä OK Perinnässä olemme ihan tavallisia ihmisiä ja haluamme tarjota asiakkaillemme apua ja palveluita, joiden avulla velan voi hoitaa itselleen sopivalla tavalla.

Emme myöskään usko, että kukaan velkaantuu tahallaan ja luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat hoitaa velkansa sovitusti. Siksi kuluttaja-asiakkaamme voivat tehdä aina velalleen ensimmäisen maksusuunnitelman ilmaiseksi Oma OK -palvelussa.

Lisäksi voit keskustella tilanteestasi kanssamme puhelimitse, sähköpostitse, chatissa tai vaikkapa Facebookissa.

Saitko meiltä kirjeen? Valitse alta itsellesi sopivin palvelu asian hoitamiseen.

Noudatamme viranomaisten ohjeita etätyöskentelyn järjestämisestä. Asiakaspalvelumme toimii normaalisti Oma OK -verkkopalvelussa, puhelimessa, sähköpostissa ja chatissa. Olethan aina yhteydessä, jos tilanteesi on vaikea.

Haluatko asioida netissä? Maksa velkasi helposti ja turvallisesti, tarkista saldosi, siirrä eräpäivää tai tee maksusuunnitelma.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa? Ehdota uutta maksupäivää velallesi.

Haluatko maksaa osissa? Mikäli koko summan maksaminen kerralla tuntuu haastavalta, voit jakaa velan osiin. Verkkopalvelussamme ensimmäisen maksusuunnitelman voi tehdä vieläpä täysin maksutta.

Tarvitsetko apua? Soita, meilaa tai chattaa meille. Voit myös jättää meille soittopyynnön.

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin perintää koskeviin kysymyksiin.

Hyödyllistä tietoa niin palveluistamme, erilaisista perintään liittyvistä käytännön asioista kuin oman talouden hallinnasta.

Blogi

Ajankohtaisten uutisten lisäksi löydät blogistamme mm. muiden asiakkaiden kertomuksia omasta tilanteestaan sekä henkilökuntamme näkemyksiä siitä, millaista perintätoimistossa työskentely nykyään on.

SIIRRY BLOGIIN