Laskujen myynti kannattaa - Myy laskusi meille

saatavien osto

 

Laskujen myynti meille on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto muistutus- ja perintäpalveluillemme. Joustavien perintäratkaisujen lisäksi olemme nimittäin erikoistuneet erääntyneiden saatavakantojen ostoon ja meillä on vuosikymmenien kokemus eri toimialoilla tehdyistä saatavakaupoista.

Saatavien osto meillä tapahtuu käytännössä siten, että ostamme kertasuorituksella pääsääntöisesti suurempia kuluttajasaatavakantoja velan elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Toinen tapa hoitaa laskujen myynti on jatkuvan kaupan malli, jolloin me ostamme saatavat sopimuksen mukaisesti aina tiettynä ajankohtana.

 


Saatavien myynti pähkinänkuoressa

Laskujen myynti OK Perinnälle onnistuu, kunhan kaupan kohteena olevat saatavat ovat:

  • erääntyneitä ja riidattomia
  • saatavia, joissa asiakas on kuluttaja
  • osa isompaa kokonaisuutta tai pidempiaikaista jatkuvaa kauppaa

 

Lisäksi laskujen myynti edellyttää, että saatavat eivät ole vanhentuneita. Vaikka emme ostakaan yksittäisiä laskuja tai kappale-/euromääräisesti pieniä saatavakantoja, tarjoamme ratkaisuja myös näiden hoitamiseen. Vaivattomin tapa yksittäisten laskujen kohdalla on jättää ne meille perintään maksuttoman OK Online -verkkopalvelumme kautta.

 

Laskujen myynti tuo rahat kassaan saman tien

Vaikka asiakkaita ja myyntiä riittää, saattaa yrityksen kassassa ja maksuvalmiudessa silti olla toisinaan parantamisen varaa. Yksi merkittävä syy tähän on se, että asiakkaat eivät ole maksaneet laskuja ajallaan ja näin ollen osa varoista on edelleen myyntisaatavina.

Saatavien myynti onkin kätevä tapa saada varma ja nopea maksusuoritus laskuista, joiden maksaminen on asiakkaan puolelta viivästynyt eikä täyttä varmuutta maksusuorituksesta ole tulevaisuudessakaan.

Myy laskusi meille, mikäli haluat muuttaa erääntyneet saatavasi rahaksi saman tien.

 

Laskujen myynti auttaa keskittymään omaan ydinliiketoimintaan

Erääntyneiden saatavien hallinnointi oman henkilöstön voimin saattaa toisinaan olla sekä työlästä että kallista eikä maksusuorituksista ole silti välttämättä takeita. Saatavien myynti auttaa siirtämään eräpäivien valvonnan ja muistuttamisen kaltaiset tehtävät ostavalle taholle.

Laskujen myynti onkin mahdollisuus, jonka avulla voit vapauttaa sekä varoja että henkilöresursseja omaan ydinliiketoimintaasi. Myy laskusi meille, mikäli haluat itse keskittyä olennaiseen.

 

Laskujen myynti parantaa liiketoiminnan ennustettavuutta

Sen lisäksi, että saatavien myynti muuttaa erääntyneet saatavat heti rahaksi ja vapauttaa omia resursseja, tarjoaa se myös muita etuja. Laskusi myymällä voit esimerkiksi parantaa kassavirtasi ennustettavuutta ja säästää hallinnollisissa kuluissa. Koska laskujen myynti OK Perinnälle johtaa siihen, että meistä tulee saatavien uusi omistaja, on se myös hyvä tapa vähentää mahdollisten luottotappioiden määrää. Jatkuvan kaupan myötä tiedät jo myyntivaiheessa lopullisen luottotappion määrän kun sinulla on sopimus siitä, mihin hintaan myyt perintään siirtyvän saatavan.

Yksi tapa hyödyntää laskujen myyntiä liittyy kirjanpitoon. Laskujen myynti mahdollistaa nimittäin myyntisaamisten muuttamisen käteisvaroiksi ennen tilinpäätöstä.

 

Laskujen myynti ei tarkoita asiakassuhteen hylkäämistä

Erääntyneitä saatavia myydessä on hyvä ottaa huomioon myös se, että asiakkaalle jäisi mahdollisimman hyvä kuva yrityksestäsi. Periessämme ostamiamme saatavia, otamme huomioon asiakkaan taloudellisen tilanteen kaikissa toimissamme ja annamme aina mahdollisuuden sopia joustavasti maksusta kanssamme.

Me OK Perinnässä kohtelemme kaikkia asiakkaita hyvin ja yksilöllisesti. Tämä onkin koko uuden ratkaisulähtöisen perintätapamme ydin. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme takaa asiakkaillesi mahdollisimman hyvän kokemuksen silloin, kun maksusuoritus on päässyt viivästymään.

Myy laskusi meille mikäli haluat varmistua siitä, että asiakkaasi ovat hyvissä käsissä.

Lue lisää perintäpalveluistamme.

 

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai jätä meille tarjouspyyntö.