Du behöver inte bli rädd eller skämmas för betalningspåminnelser

Vi här hos OK Indrivning är helt vanliga människor och vi vill erbjuda våra kunder hjälp och tjänster för att så snabbt som möjligt kunna sköta sina skulder på bästa sätt.

Vi tror inte heller att någon skuldsätter sig med flit, och vi litar på att våra kunder vill sköta sina skulder enligt överenskommelse. Därför kan våra konsumentkunder alltid lägga upp sin första betalningsplan gratis i Min OK-tjänsten.

Du kan dessutom diskutera din situation med oss per telefon, e-post, i chatten eller t.ex. på Facebook.

Har du fått brev av oss? Välj den tjänst nedan som passar dig själv bäst för att sköta ärendet.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om hur vi ska organisera arbetet. Vår kundservice fungerar som normalt i Min OK-tjänsten, per telefon, via e-post och i chatten. Du tar väl alltid kontakt om du är i en svår situation så ser vi tillsammans igenom vad vi kan göra.

Vill du sköta dina ärenden på webben? Betala din skuld enkelt och tryggt, kontrollera ditt saldo, flytta på förfallodagen eller gör upp en betalningsplan.

Behöver du längre betalningstid? Föreslå en ny betalningsdag för din skuld.

Vill du betala i rater? Om det känns svårt att betala hela summan på en gång, kan du dela upp skulden i rater. I vår webbtjänst kan du dessutom göra upp din första betalningsplan helt utan kostnad.

Behöver du hjälp? Ring, skicka e-post or chatta med oss. Du kan också be oss ringa upp dig.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om inkasso.

Nyttig information om våra tjänster, olika praktiska saker relaterade till inkasso samt den egna ekonomihanteringen.
 

Blogg

Förutom aktuella nyheter kan du läsa bl.a. andra kunders berättelser om sin egen situation och vår personals syn på hur det är att arbeta på ett inkassoföretag idag.

GÅ TILL BLOGGEN